Fideófilm készítés – Élő közvetítés – Live Streaming

Médiaszakértők szerint az internet és a videó együttesének nagy jövője van. Sőt, a jövő már itt kopogtat az ajtón, hiszen most már Magyarországon 10 emberből 7 használja az internetet és ezek nagy része rendszeresen látogatja a közösségi oldalakat, illetve videómegosztó portálokat.

A Velencei-tó Média online videók, webvideók készítésére szakosodott: az internet és a film világába kalauzol. Partnereink kreatív ötleteihez szakértő segítséget és technológiát kínálunk.

Gondolt már arra, hogy hogyan teheti látványosabbá kis költségből weboldalát? Hogyan győzheti meg ügyfelét hatékonyabban mint a többiek, hogy Önt válassza?

 • Erre az egyik legjobb lehetőség a referencia film, amelyet weboldala mellett számos helyen akár díjmentesen megjeleníthet. A szakértők szerint az emberek szívesen választanak olyan kivitelezőt, üzletet, szolgáltatót, szállást, ahol a tulajdonost személyét már látták egy videóban, ahol saját maga mutatja be az Ő “kincsét”. Ezzel elnyerheti ügyfelei szimpátiáját, s így a versenytársai helyett Önt választják.

 Milyen megjelenési formákat ajánlunk?

1. Interjú videó

 • Szerintünk az egyik leghatásosabb megjelenési forma. Közvetlen, egyből a nézőhöz szól, szimpátiát és bizalmat ébreszt potenciális ügyfeleiben. A riportere kérdez, az interjúban csak a riportalany látható, hallható. Az elkészülő 1-5 perces kisfilm alkalmas arra, hogy a megrendelő honlapján egy jelentős személy üzenetét méltó módon közvetítse, illetve céges dokumentumként szolgáljon.
  Időtartama: 2-8 perc

2.Reklámfilm

 • Weboldalba illeszthető, projektoron vetíthető, vagy plazmaképernyőre szánt pörgős bemutató videó, reklámfilm. A film a bemutatandó vállalkozásra vagy termékre, szolgáltatásra hívja fel a figyelmet. Gyors képváltás, dinamikus képek jellemzik. Igény szerint akár főcímmel, animációval, színészi hanggal.
  Időtartama: 10-180 mp

3. konferencia videó

 •  A konferencia előadóit és előadásait megörökítő videofilmek összessége. Az eredmény egy több, 5-50 perces előadást tartalmazó műsoros DVD lemez, amely a résztvevőknek elküldhető, kivetíthető, internetes honlapon megjelentethető, az érdeklődők számára árusítható, illetve céges dokumentációra alkalmas.
  Időtartam: 1-16 óra

4. Rendezvény videó

 • Ezt szeretjük a legjobban. Egy jó rendezvény film kiemeli és bemutatja a rendezvény célját, vendégeit, a fellépőket, vagyis a rendezvény színvonalát, a későbbiekben akár promóciós filmként is használhatja. Pörgős jelenetekkel tarkítható, riportokkal, mellyel a részvevő kicsit magának érzi az eseményt. Itt választható egy, kettő vagy akár több kamerás rögzítés is, igény szerint fotózással.
  Időtartam: 1-24 óra

5. Esküvői videó

 • Itt jönne a szokásos bla-ba – ami egyébként fontos – , hogy az esküvő vagy eljegyzés egy felejthetetlen élmény, mindenképpen profi csapatot válasszon stb… Ezt mindenki leírja. De mitől adunk mi többet? Mitől vagyunk mások? Tulajdonképpen semmivel. Mi is teljes szakértelmünket, profizmusunkat belevisszük, szívvel lélekkel készítjük a videót.
  De! Gondolt már arra, hogy hogyan lehet feldobni az esküvői videóját?
  – Mit szólna ahhoz, ha egy profi riporter kérdezné végig a vendégeket az ifjú párról, ha mindenki elmondhatná egy riporter segítségével, jókívánságait, ha egy “videó moderátor” felpörgetné az esküvői filmet és kitűnne a többi közül?
  – Mi lenne, ha Ön is elmondhatná érzéseit, esetleges üzeneteit? Tetszik? Ez az amiben többek vagyunk.
  Időtartama: 4-16 óra

6. Önéletrajz videó

 • Kitűnne a többi jelentkező közül? Valami egyedit szeretne mutatni a leendő munkahelyén? Na itt a lehetőség! Videó önéletrajzával ezt megvalósíthatja, s ezzel valóban kitűnhet a tömegből. Ha nem tudja, hogy mit mondjon, hogyan viselkedjen, profi szerkesztőnk segít Önnek. S, hogy ne érezze magát feszélyezetten, eszközeink segítségével otthonában vesszük fel az önéletrajzát. (ne aggódjon, viszünk mobil hátteret, lámpákat, így a leendő főnöke nem fogja látni a Munkácsy festményeket a falon.)
  Időtartama: 1-5 perc

 

A System Complex által kínált Live Streaming szolgáltatás több éves élő Internetes közvetítési tapasztalatra épül, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani kedvező áron, széles technikai kínálattal.

ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK, SPORT VERSENYEK, KONFERENCIÁK, FÓRUMOK, KÉPVISELŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK interneten történő ÉLŐ közvetítése.

A képek előállítása többféle módon történhet, akár az egyszerű webkameráktól a professzonális TV, stúdió kamerákig.

Élő adás közvetítése

Az élő közvetítéseket minden esetben a megrendelő igényeire szabva készítjük.

 • Csak közvetítés – Ebben az esetben a kamerákat és az adás rendezőt a megrendelő biztosítja, mi csak a technikai kiszolgálást és a video streamelést végezzük.
  Csatlakozási lehetőségek: Composite, S-Video, Firewire, HDMI (HD adásokhoz)
 • Teljes közvetítés – Ennél a csomagnál az esetleges operatőrt, adásrendezőt (ha szükség van rá) mi biztosítjuk. Számos technikai és minőségi paraméterrel kérhető.
  – Webkamerás közvetítés,
  – SD kamerás közvetítés,
  – HD kamerás közvetítés,
  – 2 vagy 3 kamerás közvetítés.

A közvetítést minden esetben broadcast szoftverrel végezzük, mely a feliratozást, eredmény kijelzést, élő adás rögzítését is lehetővé teszi. A közvetítés végezhető közvetlenül a youtube vagy ustrem.tv videómegosztó portálokon, de van lehetőség saját média szerveren való közvetítésre is!

Cégünk és cégcsoportunk néhány referenciája:

 • Perkáta Nagyközség Önkormányzata – Képviselő testületi ülések közvetítése (tv.perkata.hu)
 • Pázmánd község Önkormányzata – Képviselő testületi ülések közvetítése (pazmandtv.hu)
 • Ráckeresztúr Község Önkormányzata – Falugyűlés közvetítése (2010)
 • Fejér TV – élő közvetítés
 • Bál-na Produkció Kft – A gárdonyi Sport Beach számos rendezvényének élő közvetítése (Bud Spencer és Terence Hill Fesztivál, VW. Fanatic találkozó, stb…)
 • Mikulás Szolgálat – A mikulás rezidencia élő webkamera képének közvetítése
 • Velencei-tavi Édesvízi Fesztivál rendezvényeinek élő közvetítése
 • Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás – konferencia közvetítése
 • Velencei-tavi Kistérség Idegenforgalmi Egyesület – konferencia közvetítése